Startup kopen

Een vliegende start door de overname van onze startups. Onze startups zijn opgezet met het oog op effectieve bedrijfsvoering, gemakkelijke overname en winstgevendheid. Neem een gewoon winstgevend bedrijf over.

startups opgezet

startups verkocht

Pots&Plants

Pots&Plants is een startup die wij in 2021 hebben opgezet en in 2023 hebben verkocht. Het bedrijf zette tijdens de verkoop ca. 250.000 euro om per jaar met een winstmarge van 22%.

Verkoopprijs

w €90.000

Terugverdientijd

w 1,6 jaar

Proces na overname

We geloven niet in het verkopen van bedrijven zonder begeleiding. Om het succes voort te zetten is begeleiding nodig. We leveren dan ook ondersteuning waar nodig.

test-tube 3 maanden support

atom-2 Adviesrapport

medicine Uitgebreid handleidingen

test-tube-big Additionele trainingen

Onderhandeling

Samen komen we overeen voor welke voorwaarden ons bedrijf wordt overgenomen. Geen poespas en lange processen, maar een deal waar iedereen blij van wordt.

Overname

We zetten de overname in gang en inventariseren waar support nodig is voor jullie. Samen maken we een plan waar iedereen achter staat.

Nazorg

We begeleiden je gedurende drie maanden en zorgen ervoor dat jij expertise krijgt om het bedrijf volledig te runnen. Hierna is het bedrijf volledig van jou. Langere nazorg is mogelijk in overleg.

Gewoon winstgevende bedrijven die iedereen snapt. We zorgen voor een kick-start van jouw nieuwe bedrijf door een gevalideerd concept te verkopen.